L’any 2014 l’ISIS va atacar la zona de Sinjar, Kurdistan. Aleshores els kurds no estaven organitzats per a l’autodefensa. Després de destruir el territori, d’assassinar i torturar la població civil, es va emportar les dones i les nenes com a esclaves sexuals. Després d’una llarga i dura guerra, la població kurda ha fet front fins a la victòria a l’Estat Islàmic. Ara les noies i les dones que han estat alliberades, estan tornant als seus pobles amb les seves famílies. És per això que les volem rebre amb la seva música.

Els kurds porten la musica a la sang, per ells la música és la vida que els cura les ferides de l’ànima, que els retorna l’harmonia després de tant soroll a guerra i destrucció. Ara falten instruments que la guerra ha perquè la música ressoni més que mai a un país que reneix de les cendres.

TENS UN INSTRUMENT QUE JA NO UTILITZIS O QUE VULGUIS REGALAR?

PORTA’L, QUE EL DUREM A KURDISTAN AQUEST ESTIU!

*Si no tens un instrument per regalar, pots col·laborar econòmicament amb la logística del transport o en la creació d’un centre cultural a la zona de Sinjar.

   PUNTS DE RECOLLIDA 

Fera Ferotge - C/Sant Just, 4 (Vic) - 686 553 212
Espai Querubí - C/Major, 11 (Cantonigròs) - 696 732 044
Embarcador del Ter (Manlleu)